Nytt takprosjekt ferdigstilt i Oslo Her er det benyttet takplaten Aerodek Tradition fra BMI Norge.
Samt hvite detaljer på blikkenslager arbeide.

Nytt takprosjekt ferdigstilt i Røa (Oslo) Her er det benyttet Aerodek Tradition kullsort fra BMI Norge.
Samt blikkenslager arbeid ble utført.


40 års garanti på det mest robuste taket
BMI AeroDek er det nye navnet på Norges mest populære ståltakpanner.

Taket skal beskytte boligen mot alt fra sterk sol og sur vind til ekstreme mengder nedbør. I et stadig mer værhardt klima er ståltakpannene til BMI (tidligere Icopal, Monier og Zanda) kjent for å være det tryggeste valget for norske forhold. Taksystemene har blitt utviklet siden 1970-tallet, og vil fra nå hete BMI AeroDek.

– AeroDek er perfekt der det er mye vind fordi ståltakpannene er veldig sterke og festes i front. Derfor får ikke vinden tak på fronten av platen, og du slipper å bekymre deg over at taket flerrer av i ekstremvær. Stål er i tillegg et seigt materiale som ikke knuser dersom gjenstander velter over det, forklarer Andreas Fritzsønn, som er administrerende direktør i BMI.

Ståltakpanner fra BMI ligger trygt opptil orkan styrke. Produktene er også noe vi i Tak og Byggfasade AS anbefaler fordi det gir de tryggeste og peneste skråtakene.

Ulike design og prisklasser
BMI AeroDek finnes i ulike design og prisklasser, se gjerne oversikt her. Fellestrekket er at de er utviklet for å holde taket tett og vakkert i flere generasjoner. Det robuste taket går dermed ikke utover estetikken, snarere tvert imot.

– De flotteste husene har gjerne ståltakpanner, sier Fritzsønn.

AeroDek Quadro er for eksempel perfekt til minimalistiske hus, da ståltakpannene har en flat profil. AeroDek Tradition er på sin side inspirert av norske byggetradisjoner, og passer til tradisjonelle hus og hytter.

40 års garanti på taket
Navneendringen til AeroDek fører også med seg flere muligheter.

– Vi er svært stolte av å heve garantien til 40 år på de beste AeroDek-produktene. Det er markedets beste garantiordninger på disse takløsningene, forteller Fritzsønn.

Det er AeroDek Tradition Plus og AeroDek Robust Plus som får utvidet garantien under nytt navn. Gode garantiordninger er viktig for å gi både kunden og håndverkeren en ekstra trygghet.

– De beste håndverkerne støtter seg på produkter med lange garantier. Ståltakpanner er designet for å vare mellom 50 til 60 år. Med gode garantiordninger er du trygg på at taket er tett og vakkert i generasjoner, sier Fritzsønn.

Fem grunner til at du bør velge AeroDek

Mest utbredt: Ståltakpanner fra BMI dekker tusenvis av norske hustak, og har en spesiell innfesting i front som gjør at de ikke lar seg rikke opptil orkan styrke. I tillegg flerrer ikke taket av ved store påkjenninger, for eksempel dersom et tre velter over taket i ekstremvær. AeroDek har svært lav vekt, og stiller derfor lave krav til bærekonstruksjonen. I tillegg er stål et seigt materiale som tåler en støyt.

Foretrekkes av de beste fagfolkene: BMIs Takpartnere kjenner de lokale forholdene best, og vet hvilke tak som er det lureste valget for ditt hus. Kanskje er det ståltakpanner, og kanskje er det betongtakstein eller shingel?

De beste garantiene: Uavhengige undersøkelser utført for BMI viser at åtte av ti nordmenn ønsker å være beskyttet av en garanti når de velger håndverkere som skal jobbe på taket. BMI AeroDek leveres med en av markedets beste og tryggeste garantiordninger. Produktene med den aller beste kvaliteten leveres med 40 års garanti, og de resterende produktene leveres med 30 års garanti. Det gir trygghet både til håndverkeren som legger taket, og til hus- og/eller hytteeier.

Bedre byggeprosesser: Ståltakpanner veier veldig lite, uten at det gjør dem mindre robuste. Huseier får dermed sterke tak som kun veier noen hundre kilo i stedet for flere tonn. Det er et spesielt godt alternativ hvis du skal rehabilitere et bygg, da BMI AeroDek kan legges over det meste av tak-konstruksjoner. Den lave vekten gjør dem i tillegg enklere å legge, slik at monteringstiden går raskere. Det gir samtidig lavere risiko for fuktskader underveis i arbeidet, fordi taket rives og legges på kort tid.

Det største utvalget for de peneste takene: BMI er verdens største og Norges viktigste leverandør til alle typer tak. BMI AeroDek er ideell for kystnære strøk, med det beste utvalget i ulike prisklasser og farger. Produktene er resultat av flere år med forskning og utvikling, og finnes i tre ulike designtyper. Det gjør at AeroDek passer perfekt til både klassiske hus og boliger med mer moderne uttrykk. Trygge og langvarige løsninger, kombinert med lekkert design, bidrar til å heve verdien på kundenes eiendommer.

Vil du vite mer? Kontakt oss her (www.post@takogbyggfasade.no) for en uforpliktende samtale om pene og trygge tak.

Nytt tak av type AeroDek Quadro fra BMI er ferdigstilt. (Indre Østfold)
Byggmakker leverer alt av materialer